smile

Makeup Artist

femkedevries

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Femke (22) en ik kom uit Friesland. Van kinds af aan heb ik een passie voor make-up gekend en al ruim 6 jaar ontvang ik opdrachten voor o.a. avondlooks, trouwerijen en fotoshoots. De visagie klussen blijven binnen komen en daarom ben ik in 2022 Femke Jolijn gestart.


Naast het verzorgen van een prachtige make-up look, is mijn eerste doel jou zelfverzekerd te laten voelen. Zelfverzekerdheid laat je namelijk van binnenuit stralen! En wie wil er nou niet stralen? Dat make-up gezien wordt als een middel om dat wat jou mooi maakt te accentueren, vind ik daarom ook zeer belangrijk. En natuurlijk hoort daar voor jouw speciale gelegenheid die extra touch of glamour bij!


Ik geloof dat ieder mens uniek en prachtig is gemaakt: “Ik loof U omdat ik ontzagwekkend wonderlijk gemaakt ben; wonderlijk zijn Uw werken, mijn ziel weet dat zeer goed.” (Ps. 139:14) Ik hoop, door mijn werk heen, mensen te kunnen laten zien hoe wonderlijk Gods schepping is. Hoe mooi jij bent!


Enthousiast geworden voor een proefsessie? Neem dan vandaag nog contact met me op!


Ik kijk er naar uit om je te leren kennen!


Tot snel!

 

A8C30C17 A71A 4C02 AEAF 89666B98D9B9

 

Naar boven